BODIE aluspaita

Sofa Dog Wear
BODIE aluspaita
BODIE aluspaita BODIE aluspaita BODIE aluspaita BODIE aluspaita

BODIE aluspaita Sofa Dog Wearilta. Materiaalina joustava puuvilla.

Tuotetta rajoitettu erä.
16,14 €
26,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tšekkiläisen Sofa Dog Wearin valmistama BODIE aluspaita puuvillamateriaalista. Saumat on käännetty ulospäin, joten ne eivät hankaa kainaloita. Aluspaita lisää varsinkin vanhemman koiran mukavuutta viileissä sisätiloissa ja suojaa myös tarvittaessa ylempien vaatekerrosten hankaamiselta. BODIE aluspaita voi auttaa myös haavojen suojaamisessa.

Rotuesimerkkejä kokoluokituksesta (katso tarkat mitat kokotaulukosta):
S-koot whippeteille
M-koot isoille whippeteille, salukeille, slougheille, faaraokoirille
L-koot englanninvinttikoirille, unkarinvinttikoirille

KUINKA VALITSET OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-D" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali: 95% puuvillaa, 5% elastaania, 260g/m2. Ei suositella kuivausta kuivausrummussa tai suorassa auringonvalossa.

BODIE aluspaidat valmistetaan Tšekeissä.

Arvostelut 5 1 arvostelu
Hyvä ostos
Wh hyvin istuva, joustava pusakka. Käytössä selkävaivaisella lenkillä toisen takin alla tai sellaisenaan syksyllä ja keväällä. Talvella pidetään myös sisällä selkää lämmittämässä. Helppo pukea.