Kuonokoppa DMAC200, keskikokoisille roduille

Kuonokoppa DMAC200, keskikokoisille roduille
Kuonokoppa DMAC200, keskikokoisille roduille Kuonokoppa DMAC200, keskikokoisille roduille Kuonokoppa DMAC200, keskikokoisille roduille Kuonokoppa DMAC200, keskikokoisille roduille

Muovinen kuonokoppa keskikokoisille vinttikoirille kahdessa eri pituudessa ja eri väreissä.

Tuotetta rajoitettu erä.
13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Irlannissa valmistettu muovinen jäykkä kuonokoppa (malli DMAC200) keskikokoisille vinttikoirille, kuten pienet salukit tai espanjanvinttikoirat, isommat whippetit ym. Tämä malli on matalampi kuin isompien rotujen DMAC200! Tästä mallista löytyy kahta eri pituutta eri väreissä. Koppa on niitattu muotoonsa ala- ja etuosastaan. Kirsun kohta on suojattu. Leuan alta ja korvien takaa kulkee nahkaiset remmit. Nahkaosien väri voi vaihdella tuote-erästä riippuen. Tämä koppamalli on hyväksytty Suomen Vinttikoiraliiton alaisissa kokeissa.
Tähän kuonokoppamalliin on saatavilla lisävarusteena pehmuste!

Kuonokopan sisämitat (löydät mitat ja mittausohjeet myös tuotekuvista):
Lyhyt-malli:
A - kopan sivumitta: 19cm
B - kopan alamitta: 18cm
C - kopan syvyys: 10cm
D - kopan leveys: 8cm
Pitkä-malli:
A - kopan sivumitta: 21,5cm
B - kopan alamitta: 18cm
C - kopan syvyys: 10cm
D - kopan leveys: 8cm

Niskahihnaa käytettävissä n.14-22cm.

Tämä kuonokoppa sopii FCI:n juoksukokeiden lisäksi vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovaurioiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana haaverivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä. Tässä kuonokopassa hengitysilma kulkee vapaasti edestakaisin, joten tämä koppamalli soveltuu hyvin lämpöisemmilläkin ilmoilla juoksuttamiseen.

Arvostelut 5 1 arvostelu
Colliemix narttu
Hankin tämän kopan reaktiiviselle koiralleni ihmisten ilmoilla ulkoilua ja julkisilla kulkemista varten. Kaikki pääsee nyt rennommin ja turvallisemmin liikkumaan. Toimii meillä oikein hyvin! Palvelu myös erittäin hyvää, kun kysyimme neuvoja sopivan kopan valintaan. :)
Samankaltaiset tuotteet
-22.45%
Pienempi kennelkoppa 111, muovia