Ostoskori

EDDIE fleecepaita

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Monikäyttöinen koiran fleecepaita, joka sopii yhtä hyvin pitkiin kävelyihin ja aktiviteetteihin, kuin koiran lepäämiseen ja rentoutumiseen.


48,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 48,90 €
Tuotekuvaus

Back on Track EDDIE on monikäyttöinen koiran fleecepaita, joka sopii yhtä hyvin pitkiin kävelyihin ja aktiviteetteihin, kuin koiran lepäämiseen ja rentoutumiseen kotona. Erinomainen myös lämmittäväksi kerrokseksi ulkoilutakin alle. Pehmeää kangasta, jossa Welltex® selän päällä. Joustava ja miellyttävä Iontex® -materiaali rinnan ja vatsan kohdalla. Teknologiat heijastavat koiran luonnollista energiaa ja voivat edistää hyvää lihasten ja nivelten terveyttä. Vaikutus voi auttaa koiraa rentoutumaan ja pitämään lihakset vetreinä.

Heijastavat yksityiskohdat sivulla lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeässä.

Malli sopii normaali- ja kapearunkoisimmille koirille, Jos koirasi on rotevampi, suosittelemme ottamaan kokoa isomman parhaan istuvuuden takaamiseksi.

Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita.
Konepesu 40 ° C, hellävarainen pesu. Käytä tavallista pesuainetta. Älä pese valkaisuaineella tai huuhtelukirkasteella. Älä kuivapuhdista. Älä silitä. Anna kuivua ilmassa, ei rumpukuivausta.

Materiaali: päälikangas 80% polyesteriä/20% polypropeenia, alaosan kangas 85% polyesteriä/15% elastaania.

Welltex® tekniikka sisältää ainutlaatuisen koostumuksen luonnollisia mineraaleja. Mineraalit sieppaavat kehon lämpöä ja muuttavat sen pitkän aallon infrapunaenergiaksi, joka heijastuu takaisin ihoon, niveliin ja lihaksiin. Infrapunaenergia tunnetaan kyvystään lisätä verenkiertoa, mikä voi olla hyödyllistä toipumisen aikana vammoista, kulumisesta, tulehduksesta tai jännittyneistä lihaksista. Lue lisää aiheesta Welltex®.

Iontex®-tekniikka koostuu heijastavista mineraaleista, joiden ominaisuudet tekevät kankaasta lämpötilaa säätelevän, antibakteerisen, nopeasti kuivuvan ja tarjoavat hyvän hengittävyyden. Materiaali mukautuu niin kuumiin kuin kylmiin olosuhteisiin. Iontex® heijastaa kehon luonnollista lämpöä pitkän aallon infrapunaenergian muodossa, joka voi antaa sinulle pidemmän kestävyyden ja nopeamman palautumisen. Lue lisää aiheesta Iontex®.

Valmistettu Kiinassa.

Arvostelut

  0 arvostelua