Ostoskori

Vinttikoiralajit - Yksilöohjaus etänä

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Sinulle, joka toivot henkilökohtaista ohjausta juuri sinun ja koirasi yhteisen etenemisen tueksi vinttikoirien juoksuharrasteisiin


49,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 49,90 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Vinttikoiralajit - Yksilöohjaus etänä

Sinulle, joka toivot henkilökohtaista ohjausta juuri sinun ja koirasi yhteisen etenemisen tueksi. Yksilöohjauksen toteuttamiseksi olemme rakentaneet kaksi eri vaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi. Ohjauskertojen etätoteutuksiin on lukuisia vaihtoehtoja, esimerkiksi puhelu, WhatsApp, sähköposti, videopalaveri tai näiden yhdistelmä.

Yksilöohjauksesta voivat hyötyä niin nuoret, kuin aikuisetkin koirat riippumatta siitä, onko koiralla jo kokemusta juoksulajeista. Vietinvahvistuksesta ei koskaan ole haittaa ja lisäksi yksilöohjaus mahdollistaa aikuisen koiran kuntoon ja treenaamiseen liittyvien runkojen rakentamisen.

Yhden kerran yksilöohjausta suosittelemme alkeiskurssin ostaneille ja siihen tutustuneille. Yhden ohjauskerran aikana hahmottelemme tilanteenne ja käymme läpi mahdollisia haasteita, joita olette harjoittelun aikana saattaneet kokea ja haemme niihin ratkaisuja. Yhden kerran kesto on kanssanne valituista yhteydenpitovälineistä riippuen noin tunnista puoleentoista. Pidemmälle edenneiden osalta yksi ohjauskerta riittää mm. kunnon rakentamiseen liittyvän rungon suunnitteluun.

Kolmen kerran yksilöohjauksen aikana kartoitamme sinun ja koirasi tilanteen ja käymme yhdessä läpi alkeiskurssin sisällön paneutuen teille mahdollisiksi haasteiksi nouseviin kohtiin. Yksilöohjauksen kerrat muotoillaan juuri teidän tarpeenne mukaan mukautuen teille parhaiten sopiviin yhteydenpitovälineisiin ja kanaviin. Pystymme hyödyntämään tarvittaessa myös teille annettavia kotitehtäviä ja puramme yhdessä niissä onnistumista. Kolmen ohjauskerran laajuus on ajallisesti noin 3-3,5h ja tässä ajassa pystytytään paneutumaan tarkemmin myös pidemmälle edenneiden suunnitelmalliseen treenaamiseen ja mahdollisten ongelmakohtien purkamiseen. (Esim. koira ei jää vieheelle tai koira ei tapa viehettä.)

Alkuyhteydenoton saatte tilauksen yhteydessä antamaanne sähköpostiin 1-3 päivän kuluessa, johon vastaamalla sovimme jatkosta ja ohjauskertojen ajankohdasta. Vaihtoehtoina ovat mm. puhelu, WhatsApp-viestit, sähköposti, videopalaveri tai näiden yhdistelmä ja kanavan sovimme yhdessä.

Kouluttajanasi toimii Hanna Ojanperä, joka omaa vankan kokemuksen vinttikoirien kaikista koelajeista, ohjaten koiria lukuisiin arvokilpailuvoittoihin sekä valionarvoihin. 15 vuoden harrastuskokemus salukien kanssa on opettanut Hannan näkemään yksilön vahvuudet ja heikkoudet ja näitä opittuja asioita noudattaen hän ohjaa sinut koirasi kanssa läpi alkeiskurssin, jonka avulla saatte eväät itsenäiseen harjoitteluun ja etenemiseen pentuharjoitteista kohti lajitreeniä ja kokeisiin valmistautumista.


Hannan ohjauksessa mm:
Sharraque Asvinn
Historian ensimmäinen vinttikoirien juoksulajien kolmoisvalio (maasto, rata, ajue). Kansainvälinen käyttövalio ja Suomen maastomestari 2010. 112 starttia, ei yhtään hylkäystä.

Melik Boorchin Oghab Nox Infinita
Ratajuoksun maailmanmestari 2018, ratajuoksun euroopanmestari 2019. Kolminkertainen ratajuoksun suomenmestari, kolminkertainen maastojuoksun suomenmestari. Neljä rataennätystä, lukuisia muita arvokilpailuvoittoja.

Alborz de Boorchin of Iran
Ensimmäisellä kaudellaan maastojuoksun suomenmestari 2021. Varvasvamman ja kuntoutuksen jälkeen paluu koekentille, juoksi itsensä maastojuoksun Suomi Cup -voittajaksi 2022.
Sekä kaksi pentuetta omalla kennelnimellä kasvatettuja hienosti menestyneitä salukeja, jotka opastanut kokeisiin henkilökohtaisesti neuvoen.

Arvostelut

  0 arvostelua