Ostoskori

FIGARO kevyt fleecehaalari

  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kätevä FIGARO haalari pienille roduille, kevyestä fleece-materiaalista.


42,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 42,90 €
Tuotekuvaus

Mukava monikäyttöinen haalari italianvinttikoirille, muille pienille roduille ja pennuille. Haalari on valmistettu kevyestä fleecestä. Se peittää koko vartalon ja mahdollistaa hyvin vapaan liikkumisen. Lahkeet ovat lyhyet, eikä jalat luiskahda helposti lahkeen sisään. Voit käyttää sitä lenkeillä kerrospukeutumisessa alusasuna, matkustaessa tai vaikkapa pyjamana. Haalari on helppo pukea pään yli ja sulkeä vetoketju selän päältä. Vetoketju on pehmeä ja hyvin pehmustettu. Vyötäröllä säätö kuminauhalla ja muovisilla nauhalukoilla. Kontrastinen joustava reunus koristelee ja viimeistelee sporttisen ilmeen.

KUINKA VALITSET OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-G" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali:
Fleece 100% polyesteri 190g/m2
Hienopesu 30°C. Ei kuivausta kuivausrummussa tai suorassa auringonvalossa. Silitys yhdellä pisteellä. 

Takit on valmistettu Tšekissä.

Arvostelut

  1 arvostelua

Hyvin istuva fleecehaalari

Hyvin istuva malli englanninkääpiöterrieri urokselle (XS2). Yksi vaate pulma taas vähemmän talvipukeutumisesta, kun hyvin istuvia vaatteita vaikea löytää.

Tiina -