Ostoskori

GABRIEL softshell sadetakki

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


GABRIEL on kevyt softshell sadetakki teipatuilla saumoilla ja pitkällä kauluksella


66,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 66,90 €
Tuotekuvaus

Tšekkiläisen Sofa Dog Wearin GABRIEL sadetakki on tyylikäs ja käytännöllinen kevyestä softshell-kankaasta, joka sopii myös lämpimämpään säähän. Korkean säänkestävyyden takaa kalvo, jonka vesipilari on 10 000mm. Pitkän kauluksen voi nostaa hupuksi, ja siinä on läpivienti talutushihnaa varten. Suojaa erinomaisesti vinttikoirasi kaulan. Takissa on yksinkertainen tarrakiinnitys vatsan alla. Heijastavat elementit löytyvät kauluksesta, rinnasta sekä takaa helmasta. Pintamateriaaliin on lisätty bambukuitua, joka tekee materiaalista miellyttävän ja se myös nopeuttaa kuivumista.

Rotuesimerkkejä kokoluokituksesta (katso tarkat mitat kokotaulukosta):
S-koot whippeteille
M-koot salukeille, slougheille
L-koot unkarinvinttikoirille, englanninvinttikoirille

KUINKA VALITSET OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-D" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali:
Softshell 10/3 (vesipilari 10 000mm, läpäisevyys 3000g/m2/24d), 308g/m2 + polyesteri + bambukuitu
Hienopesu 30°C . Älä rumpukuivaa tai kuivaa auringonpaisteessa. Älä käytä huuhteluainetta! Älä silitä heijastavien osien päältä!

Takit on valmistettu Tšekissä.

Arvostelut

  0 arvostelua