Ostoskori

PÄIVÄYS! Greyhound TurboLyte Gel 1l

Uutuus -50%

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Elektrolyytti- ja kivennäisvalmiste TurboLyte urheilukoirille


24,95 €   49,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 24,95 €
Tuotekuvaus

HUOM PÄIVÄYS 10/2023!

Irlantilaiseen NutriScience tuoteryhmään kuuluva TurboLyte sisältää elektrolyyttejä natriumia, kloridia ja kaliumia suhteessa 2:2:1. TurboLyteen on lisätty myös kivennäisiä. Kalsium ja magnesium ovat välttämättömiä mineraaleja varmistamaan solujen ja lihasten normaalin toiminnan. Sisältää myös runsaasti helposti imeytyvää glukoosia. Korvaa nopeasti energia- ja elektrolyyttivarastoja. Tämä tuote on oivallinen elektrolyyttivalmiste varsinkin huonosti juoville koirille, koska se on geelimäinen koostumukseltaan ja voidaan tarjota suoraan suuhun ruiskulla. Varmista kuitenkin, että koirasi juo myös nestettä (raikasta vettä tai muuta makuvettä) kun käytät TurboLyteä!

Vinkkejä täydennysrehujen käyttöön löydät TÄÄLTÄ

Sisältö per 12ml: Natrium (5,06g), kloridi (5,06g), kalium (2,53g), kalsium (0,77g), magnesium (0,39g), glukoosi (dextroosi; rypälesokeri). 

Käyttöohje: 12ml vuorokaudessa raskaan harjoituksen tai koesuorituksen jälkeen. Voidaan antaa ruiskulla suoraan suuhun tai sekoittaa juomaveteen. Ravista hyvin ennen käyttöä. Vain eläimille. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytys noin 15-25°C kuivassa paikassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Pakkaus 1 litra.Mukana annosruisku.
Parasta ennen päiväys 10/2023

Arvostelut

  0 arvostelua