Lukoton grip-talutin heijastinraidalla 200cm

Designdog
Lukoton grip-talutin heijastinraidalla 200cm
Lukoton grip-talutin heijastinraidalla 200cm Lukoton grip-talutin heijastinraidalla 200cm Lukoton grip-talutin heijastinraidalla 200cm Lukoton grip-talutin heijastinraidalla 200cm

Grip-talutin heijastinraidalla 200cm, kolmessa eri värissä, lukottomana.

Tuotetta rajoitettu erä.
22,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Suomalaisen Designdogin käsityönä valmistama, erittäin laadukas pehmeämpi grip-talutin, jossa on toisella puolella heijastinraita. Grip-kumipintaa on molemmilla puolilla. Tätä talutinta on saatavilla kolmessa eri värissä; musta, pinkki sekä oranssi. Taluttimen leveys on 2cm ja pituus 200cm.

Käsilenkissä on metallirengas sekä säätösolki, jolla lenkin saa tarvittaessa kiristettyä ranteessa pysyväksi.

Lukottomuus takaa, ettei lukko pääse luiskahtamaan auki missään tilanteessa, eikä takerru koiraan. Taluttimen päässä oleva kangaslenkki pujotetaan valjaiden tai pannan talutusrenkaan läpi ja loppuhihna pujotetaan kangaslenkin läpi. Lukottoman taluttimen käyttöohjekuvan löydät tuotekuvista.

Lukottomassa hihnassa on Sprengerin valmistama kierteenpoistaja. Valmistaja ilmoittaa murtolujuudeksi 470kg pyöreille lenkeille, lenkit yhdistävän pultin murtolujuus on suurempi. Lukkosilmukka materiaali kestää vaihtelevasti ompeleista riippuen noin 240 - yli 300kg kuormia. Ommelkohdasta materiaali on heikoimmillaan. Valmistaja Designdogin testeissä maksimikuorma on 300kg.

Arvostelut 0 arvostelua