Ostoskori

HACHICO NEON jumper

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kevyt urheilullinen softshell jumperi, joka on suunniteltu aktiivisille vinttikoirille.


38,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 38,90 €
Tuotekuvaus

Tšekkiläisen Sofa Dog Wearin kevyt softshell jumperi HACHICO NEON on yksinkertainen ja mukava pukea ilman kiinnitystä. Kirkkaat neonvärit ja heijastavat merkit takaavat näkyvyyden myös pimeässä. Selkäosa ja kaulus on valmistettu paksusta softshellistä kirkkailla neonväreillä. Vatsaosa on pehmeämpää ja joustavampaa mustaa softshelliä. Näiden kankaiden välissä jumperin sivussa on joustavaa fleeceä ja se tekee pukemisesta helppoa ja mukavaa.

Rotuesimerkkejä kokoluokituksesta (katso tarkat mitat kokotaulukosta):
XS-koot italianvinttikoirille
S-koot whippeteille
M-koot salukeille, slougheille, faaraokoirille
L-koot englanninvinttikoirille, unkarinvinttikoirille, venäjänvinttikoirille

KUINKA VALITSET OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-E" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali: Softshell DT-048 (kalvo 10/3) + Softshell 100% PES/TPU + 100% PES. Ei kuivausta kuivausrummussa tai suorassa auringonvalossa. Älä silitä heijastavien osien päältä.

HACHICO jumperit valmistetaan Tšekissä.

Arvostelut

  0 arvostelua