Silityskuvat tekstiileihin, heijastava

Leikellen
Silityskuvat tekstiileihin, heijastava
Silityskuvat tekstiileihin, heijastava Silityskuvat tekstiileihin, heijastava Silityskuvat tekstiileihin, heijastava Silityskuvat tekstiileihin, heijastava Silityskuvat tekstiileihin, heijastava

Erilaiset heijastavat silityskuvat koirien ja omistajien tekstiileihin, tuunaa omasi!

5,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Tuunaa omia tai vinttikoirasi tekstiilejä heijastavilla silityskuvilla!
Leikellen silityskuvat ovat helppokäyttöisiä, tyylikkäitä ja kestävät oikein kiinnitettynä max. 40 °C konepesun (tekstiili nurinpäin käännettynä). Leikellen on täysin kotimainen yritys ja kaikki kuvat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Kauppamme valikoimassa on tällä hetkellä heijastavana juokseva vinttikoira vasemmalle ja oikealle koossa n.2,8 x 9,6cm, vinttikoira takajaloillaan koossa n.5,2 x 8,6cm, istuva saluki koossa n.3,6 x 9,5cm sekä tassukuvio koossa n.7 x 7cm.

Silityskalvolla on EN471 Class 2 standardi, mutta huomioithan, että kyseessä on kuitenkin heijastava tuote, ei lainmukainen tyyppihyväksytty heijastin.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Helpot kiinnitysohjeet löydät tuotekuvista, saat ne myös tilauksen mukana. Ohjeet eroavat hieman, jos kiinnität heijastinkuvaa.

Arvostelut 0 arvostelua