Ostoskori

Sport & Fit HMB & Power, lisäravinne

  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Sport & Fit HMB & Power, lisäravinne tukemaan lihasten rakennusaineenvaihduntaa ja rajoittamaan lihasvaurioiden syntymistä.


30,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 30,90 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Sport & Fit HMB & POWER on Puolalaisen Vetfoodin valmistama lisäravinne. Lihasten rakennusaineenvaihduntaa (anabolia) ja lihasvaurioiden rajoittamista (antikatabolinen) tukeva tuote ainutlaatuisesta kombinaatiosta HMB:tä, L-karnitiinia, L-arginiinia ja glukoosia. Se tukee työkoirien päivittäistä työskentelyä ja ennaltaehkäisee lihasmassan menettämistä.

HMB on leusiini-aminohapon aineenvaihduntatuote. Nimi on lyhenne sanasta beetahydroksibeetametyylibutyraatti. HMB nopeuttaa kehon uusiutumisprosessia, vähentää luustolihasten vammoja ja suojaa koiraa lihasproteiinien häviämiseltä rasituksen aikana. Lisäksi se tukee immuunijärjestelmää, säätelee kolesterolin tasoja veriseerumissa, vähentää rasvakudoksen määrää ja vaikuttaa sileiden lihasten massan kasvuun.

L-karnitiini on olennainen lähde lihasenergialle, vähentää maitohappojen tuotantoa urheilu- ja työkoirilla ja siten helpottaa lihaskipua. L-karnitiini on tarvittava raaka-aine rasva-aineenvaihdunnassa, jossa rasvaa muutetaan energiaksi. Se vahvistaa sydänlihaksen supistumista, lisää kestävyyttä rasituksessa ja hapenottokykyä.

L-arginiini on olennainen osa typpioksidin tuotannossa, jolla on tärkeä rooli lihasmassan kasvatuksessa. Sillä on vahva vaikutus kehon anaboliaan – se lisää kasvuhormonin eritystä. Se stimuloi lihasten kasvua ja verenkiertoa sekä edistää ruokailun jälkeistä kehon uusiutumista.

Glukoosi on korkea-energista yksinkertaista hiilihydraattia, joka on hyvä energianlähde koirille intensiivisen rasituksen aikana.

Käyttötarkoitukset:
• Intensiivinen fyysinen rasitus työ- ja urheilukoirilla
• toipuminen
• äärimmäinen laihuus
• lihasmassan katoaminen
• immuunipuolustuksen heikentyminen
• luiden ja nivelten toimintahäiriöt

Lisää vinkkejä lisäravinteiden käyttöön löydät TÄÄLTÄ

Koostumus: Kalsiumbeetahydroksibeetametyylibutyraatti, glukoosi.

Ravitsemukselliset lisäaineet per kg:
L-karnitiini 150 mg
L-arginiini 150 mg

Suositusannostelu:
Treenikaudella:

jokaista 15 painokiloa kohden: 1 pieni mitallinen 2 kertaa päivässä aamuin illoin
jokaista 30 painokiloa kohden: 1 iso mitallinen 2 kertaa päivässä aamuin illoin

Treenipäivinä:
painon mukainen annos kolme kertaa päivässä – aamuisin, 30 minuuttia ennen rankkaa rasitusta ja iltaisin.

Annetaan sekoitettuna ruokaan, herkkuun tai veteen.

Purkissa on mukana kaksipuolinen mittalusikka, pieni mitta 2,5 ml/1,7 g, iso mitta 5 ml/3,4 g.

HUOM! Jos koirasi ruokinta on muutoin kulutuksen mukaisella oikealla tasolla ja sillä pysyy lihasmassa yllä, et tarvitse HMB & POWERin lisäksi muuta palauttavaa valmistetta koirallesi.

Pakkauksen koko 150 g. Tuote on elintarvikelaatuinen.
Parasta ennen päiväys vähintään 05/2024 

Arvostelut

  1 arvostelua

Loistava tuote

Mammakoira meni pentujen jälkeen melko hoikkaan kuntoon ja kadotti myös paljon lihaksiaan. Tämä tuote maistui hyvin ja lihakset alkoivat palautua hyvinkin nopeasti. Ei tullut jumeja eikä muitakaan ongelmia.