Jättirotujen säädettävä kennelkoppa 114, muovia

Jättirotujen säädettävä kennelkoppa 114, muovia
Jättirotujen säädettävä kennelkoppa 114, muovia Jättirotujen säädettävä kennelkoppa 114, muovia Jättirotujen säädettävä kennelkoppa 114, muovia

Jättirotujen muovinen kennelkoppa, jossa runsaasti säätömahdollisuuksia.

Tuotetta rajoitettu erä.
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Englannissa valmistettu muovinen kennelkoppa jättiroduille, kuten irlanninsusikoira. Kopassa on osittain umpinainen alaosa ja alareunassa kapeat viivamaiset raot. Säädettävien nahkaisten poski-, leuanalus- ja kaulahihnojen ansiosta tämä koppamalli sopii hyvin erimallisille isoille koirille. Nahkaosien väri voi vaihdella tuote-erästä riippuen.

Kuonokopan mitat (löydät mittaselitykset myös tuotekuvista):
A - kopan sivumitta: 16,5 - 27cm (muoviosan pituus poskihihnan kohdalla n. 9,5cm)
B - kopan alamitta: 16,5 - 25cm
C - kopan syvyys: 13,5cm
D - kopan leveys: 7,5cm
Kaulahihna säädettävissä n. 43 - 59cm välillä.

Tämä kuonokoppa sopii vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovaurioiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana henkivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä. Otathan huomioon, että kennelkopan umpinainen alaosa lämmittää hengitysilmaa, eikä tämän vuoksi sovi kovin lämpimällä ilmalla juoksuttamiseen. Tarkasta aina mittataulukosta sopiiko koppa koirallesi.
Tätä kuonokoppaa voi joissain tapauksissa käyttää myös toipilaalle, estämään haavan nuolemista. Tähän koppamalliin on mahdollista asentaa myös muovinen suojus pienentämään kopassa olevia reikiä: "Suoja kennelkoppaan". Älä jätä kuitenkaan koiraa valvomatta kuonokopan kanssa.

Arvostelut 0 arvostelua