Ostoskori

Juoksijan alkeet -verkkokurssi

  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Suoraviivaista sinun ja koirasi etenemistä vinttikoirien juoksuharrasteisiin verkkoalkeiskurssin avulla


23,90 €
Toimitus 1-3 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 23,90 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Juoksijan alkeet

- Verkkokurssi sinulle, joka haluat suoraviivaistaa sinun ja koirasi etenemistä juoksuharrasteisiin. Juoksijan alkeet opastaa sinua itsenäiseen ja omatoimiseen harjoitteluun koirasi kanssa kotioloissa, jotta olette valmiita astumaan lajiharjoittelun pariin, kun koirasi on edennyt siihen vaiheeseen. Kurssi soveltuu oikein mainiosti niin pennuille, kuin jo varttuneemmillekin vinttikoirien juoksulajeihin tähtääville koirille omistajineen.

Kurssin aikana opit mm.

- Eri koemuotojen periaatteet
- Vinttikoirien vietinvahvistuksen perusteet
- Koiran ehdollistamisen muovivieheeseen
- Ketteryydestä ja kehonhallinnasta
- Kopituksen opettelun eri vaiheet
- Lämmittelystä ja jäähdyttelystä
- Miten hormonikierto vaikuttaa nartun kanssa treenaamiseen
- Koevarusteista

Ja mikä tärkeintä, kaikki tämä järkeenkäyvien perustelujen kanssa. Oppimisessa on tärkeää nähdä selkeästi, miksi toimitaan, kuten toimitaan. Tämä ajatus kulkee mukana koulutuksen ytimessä!

Kurssiluento on reilun 45 minuutin mittainen .mp4-tiedosto, johon saat toistaiseksi voimassa olevan katseluoikeuden tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen saapuvasta linkistä 1-3 päivän kuluessa. Pääset kirjautumaan files.fm -alustalle joko Google- tai Microsoft- tunnuksillasi (mikäli tilauksessa antamasi sähköpostiosoite tukee näitä), tai luomalla alustalle omat tunnukset tilauksessa käyttämälläsi sähköpostiosoitteella.

Kouluttajanasi toimii Hanna Ojanperä, joka omaa vankan kokemuksen vinttikoirien kaikista koelajeista, ohjaten koiria lukuisiin arvokilpailuvoittoihin sekä valionarvoihin. 15 vuoden harrastuskokemus salukien kanssa on opettanut Hannan näkemään yksilön vahvuudet ja heikkoudet ja näitä opittuja asioita noudattaen hän ohjaa sinut koirasi kanssa läpi alkeiskurssin, jonka avulla saatte eväät itsenäiseen harjoitteluun ja etenemiseen pentuharjoitteista kohti lajitreeniä ja kokeisiin valmistautumista.

Kurssin opeilla saadaan useimmat yksilöt hienosti juoksuharrastuksen alkuun. Tarvittaessa saatavilla on myös yksilöohjausta.


Hannan ohjauksessa mm:
Sharraque Asvinn
Historian ensimmäinen vinttikoirien juoksulajien kolmoisvalio (maasto, rata, ajue). Kansainvälinen käyttövalio ja Suomen maastomestari 2010. 112 starttia, ei yhtään hylkäystä.

Melik Boorchin Oghab Nox Infinita
Ratajuoksun maailmanmestari 2018, ratajuoksun euroopanmestari 2019. Kolminkertainen ratajuoksun suomenmestari, kolminkertainen maastojuoksun suomenmestari. Neljä rataennätystä, lukuisia muita arvokilpailuvoittoja.

Alborz de Boorchin of Iran
Ensimmäisellä kaudellaan maastojuoksun suomenmestari 2021. Varvasvamman ja kuntoutuksen jälkeen paluu koekentille, juoksi itsensä maastojuoksun Suomi Cup -voittajaksi 2022.
Sekä kaksi pentuetta omalla kennelnimellä kasvatettuja hienosti menestyneitä salukeja, jotka opastanut kokeisiin henkilökohtaisesti neuvoen.

Ennakkoyleisön palautteita kurssista:

"Siinä ei ollut mitään liikaa tai turhaa. Se oli koko ajan täyttä asiaa ja eteni loogisesti."

"Uskottavuus kulkee punaisena lankana kurssilla alusta loppuun. Selkeät perustelut asioille oli hyviä."

"Tykkäsin tosi paljon siitä, miten perusteellisesti neuvot koppiharjoittelun."

Arvostelut

  1 arvostelua

Hyvät, selkeät ohjeet pennun/junnun kanssa tehtävään pohjatyöhön tuleville kilpureille. Sopii varmasti kaikille lajin pariin tahtoville vinttikoiraharrastajille. Ihana kun asioihin voi vaikuttaa treenaamalla ja antaa koiralle hyvät lähtökohdat hyvällä pohjatyöllä. Kiitos!

Annina -