Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä

Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä
Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä Kenel Kosy kennelkoppa muovisilla tai nahkaisilla remmeillä

Isompien rotujen muovinen kennelkoppa, muovisilla tai nahkaisilla remmeillä useassa eri värissä.

Tuotetta rajoitettu erä.
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Irlannissa valmistettu muovinen kennelkoppa isommille roduille, kuten saluki, sloughi, englanninvinttikoira ym. Tämä kennelkoppa malli on kauttaaltaan hieman joustavaa muovia. Voit valita tämän kuonokopan muovisilla (nylon) tai nahkaisilla remmeillä, jotka kulkevat leuan alta sekä korvien taakse. Remmien värit voivat vaihdella erän mukaan. Tässä kuonokopassa on umpinainen alaosa ja kuonon päällä keinonahkapehmuste, jossa teksti HoundOn.

Kuonokopan mitat (löydät mitat myös tuotekuvista):
A - kopan sivumitta: 20cm
B - kopan alamitta: 18cm
C - kopan syvyys: 12cm
D - kopan leveys: 7,7cm
Niskahihnaa on käytettävissä muoviremmeissä n.20-29cm ja nahkaisissa n.15-24cm. Katso tarvittaessa myös niskahihnan pidentäjä.

HUOM! Kennelkoppa 101, on sivumitaltaan 1,5cm pidempi kuin tämä malli.

Tämä kuonokoppa sopii vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovaurioiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana henkivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä. Otathan huomioon, että kennelkopan umpinainen alaosa lämmittää hengitysilmaa, eikä tämän vuoksi sovi kovin lämpimällä ilmalla juoksuttamiseen. Lämpimien ilmojen juoksuttamiseen suosittelemme isompaa muovikoppaa 107 tai DMAC 200. Tarkasta kuitenkin mittataulukosta sopiiko koppa koirallesi.Tätä kuonokoppaa voi joissain tapauksissa käyttää myös toipilaalle, estämään haavan nuolemista. Älä jätä kuitenkaan koiraa valvomatta kuonokopan kanssa.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet