Keskikokoinen kevyt kilpakoppa 110, muovia

Keskikokoinen kevyt kilpakoppa 110, muovia
Keskikokoinen kevyt kilpakoppa 110, muovia Keskikokoinen kevyt kilpakoppa 110, muovia Keskikokoinen kevyt kilpakoppa 110, muovia Keskikokoinen kevyt kilpakoppa 110, muovia Keskikokoinen kevyt kilpakoppa 110, muovia

Muovinen, kevyt kilpakoppa keskikokoisille vinttikoirille kahdessa eri pituudessa ja eri väreissä.

Tuotetta rajoitettu erä.
10,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

POISTUVA MALLI! Englannissa valmistettu jämäkkä, mutta kevyt muovinen kokeisiin sopiva kuonokoppa (malli 110)  keskikokoisille vinttikoirille, kuten isommat whippetit, pienemmät salukit ym. Tästä koosta ja mallista löytyy kahta eri pituutta eri väreissä. Koppa on niitattu muotoonsa ala- ja etuosastaan. Kirsun kohta on suojattu. Leuan alta ja korvien takaa kulkee nahkaiset remmit. Nahkaosien väri voi vaihdella tuote-erästä riippuen. Tämä koppamalli on hyväksytty Suomen Vinttikoiraliiton alaisissa kokeissa.

Tähän kuonokoppamalliin on saatavilla lisävarusteena pehmuste!

Kuonokopan sisämitat (löydät mitat ja mittausohjeet myös tuotekuvista):
Lyhyt-malli:
A - kopan sivumitta: 20cm
B - kopan alamitta: 19cm
C - kopan syvyys: 10,5cm
D - kopan leveys: 8cm
Pitkä-malli:
A - kopan sivumitta: 22cm
B - kopan alamitta: 19cm
C - kopan syvyys: 10,5cm
D - kopan leveys: 8cm

Niskahihnaa käytettävissä n.15-23cm.

Tämä kuonokoppa sopii SVKL:n kokeiden lisäksi myös vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovaurioiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana henkivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä. Tässä kuonokopassa hengitysilma kulkee vapaasti edestakaisin, joten tämä koppamalli soveltuu hyvin lämpöisemmillä ilmoilla juoksuttamiseen.

Arvostelut 0 arvostelua