Ostoskori

KEVIN 03, joustofleece, koot S1-M1

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


KEVIN 03 kevyt joustofleeceasu. Istuu erinomaisesti häntänsä alhaalla kantaville vinttikoirille.


29,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 29,90 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Tšekkiläisen Sofa Dog Wearin Kevin 03on käytännöllinen ja hyvin istuva, kaksinkertaisesta joustofleecestä valmistettu vaate. Tämä joustofleecemalli on hieman ohuempaa materiaalia kuin "perinteinen" KEVIN jumper ja tämän mallin kokoluokituksessa ei ole ns. välikokoja, vaan selän mitta kasvaa 5cm kokojen välissä.
Tätä vaatetta voi käyttää sellaisenaan viileällä säällä tai alusasuna lämpimämmän vaatteen alla. Muotoilunsa ansiosta Kevin jumper sopii erinomaisesti aktiivisesti liikkuville koirille ja pysyy hyvin päällä. Sen lisäksi se on myös tyylikäs! Kaunista punaista väriä korostaa mustat kanttinauhat reunoissa.

S1-M1 koot sopivat pienistä whippeteistä isompiin rodun edustajiin sekä esim. pienille salukeille. Katso tarkemmat mittatiedot gallerian mittataulukosta.

KUINKA VALITSET OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-E" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali: 100% polyesteriä, 2 x 140g/m2. Hienopesu 30°C. Ei kuivausta kuivausrummussa tai suorassa auringonvalossa. Silitys yhdellä pisteellä.

KEVIN 03 valmistetaan Tšekissä.

Arvostelut

  0 arvostelua