Ostoskori

MANUEL 03 softshell takki

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


MANUEL 03 on kevyt softshell takki pitkällä kauluksella


52,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 46,55 €
Tuotekuvaus

Tšekkiläisen Sofa Dog Wearin MANUEL 03 softshell takki on tyylikäs ja käytännöllinen. Se sopii viileämpiin ja sateisiinkin kevät- ja syyspäiviin. Tämän takin softshell kankaan vesipilari on 10 000mm. Pitkä kaulus suojaa erinomaisesti vinttikoirasi kaulan ja siinä on läpivienti talutushihnaa varten. Takaosan leikkaus sopii myös häntäänsä korkeammalla kantaville koirille. Takissa on leveä tarrakiinnitys rinnan alla. Heijastavat elementit löytyvät takin sivuilta printteinä sekä nauhana.

Rotuesimerkkejä kokoluokituksesta (katso tarkat mitat kokotaulukosta):
S-koot whippeteille
M-koot salukeille, slougheille
L-koot unkarinvinttikoirille, englanninvinttikoirille

KUINKA VALITSET OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-E" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali:
Softshell 10/3 (vesipilari 10 000mm, läpäisevyys 3000g/m2/24d), 308g/m2
Hienopesu 30°C . Älä rumpukuivaa tai kuivaa auringonpaisteessa. Älä käytä huuhteluainetta! Älä silitä heijastavien osien päältä!

Takit on valmistettu Tšekissä.

Arvostelut

  0 arvostelua