Ostoskori

MANUEL MINI softshell takki

Uutuus -30%

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


MANUEL MINI on pienille roduille suunniteltu kevyt softshell takki pitkällä kauluksella


39,13 €   55,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 39,13 €
Tuotekuvaus

Tšekkiläisen Sofa Dog Wearin MANUEL MINI softshell takki on pienille roduille suunniteltu, tyylikäs ja käytännöllinen. Se sopii viileämpiin ja sateisiinkin kevät- ja syyspäiviin. Tämän takin softshell kankaan vesipilari on 10 000mm. Pitkä kaulus suojaa erinomaisesti vinttikoirasi kaulan ja siinä on läpivienti talutushihnaa varten. Takaosan leikkaus sopii myös häntäänsä korkeammalla kantaville koirille. Takissa on leveä tarrakiinnitys rinnan alla. Heijastavat elementit löytyvät takin sivuilta printteinä sekä nauhana.

Nämä takit saapuivat valmistajalta virhekeräyksenä, joten tarjolla vain yskittäiskappaleet koosta XS2/S1. Katso tarkat mitat kokotaulukosta.

KUINKA VALITSET OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-E" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali:
Softshell 10/3 (vesipilari 10 000mm, läpäisevyys 3000g/m2/24d), 308g/m2
Hienopesu 30°C . Älä rumpukuivaa tai kuivaa auringonpaisteessa. Älä käytä huuhteluainetta! Älä silitä heijastavien osien päältä!

Takit on valmistettu Tšekissä.

Arvostelut

  0 arvostelua