Ostoskori

Minipeitto, 50 x 68cm

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Monikäyttöinen minipeitto, vain mielikuvitus on rajana käyttötarkoituksille!


39,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 39,90 €
Tuotekuvaus

Back on Track minipeitolla on monta käyttömahdollisuutta, voit kietoa sen kipeän polven tai jalan ympärille istuessasi, sen päällä voi istua, asettaa niskan ympärille, sänkyyn tai siitä saa koira tai kissa mukavan makuualusen. Vain mielikuvitus on minipeiton käytön rajana!

Sen päällä voi istua, sen voi kietoa kipeän polven tai jalan ympärille, asettaa selän taakse, niskaan tai käyttää sitä ohuena tyynynä sängyssä tai sohvalla. Minipeiton voi kääriä ja käyttää ristiselän tukena tai kietoa sen kipeään käsivarteen suojaksi. Kokeile itse unohtamatta Back on Track-tuotteen jatkuvaa vaikutusta.

Minipeitto sopii myös eläimille, voit käyttää sitä kotona koiran makuualustana tai vaikkapa autossa koiranhäkissä. Koira pysyy lämpimänä ja nivelet ja lihakset vetreinä.

Koko 50*68cm.

Kaikki Back on Track tuotteet on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Materiaali: kangas 100% polypropyleeniä ja täyte 100% polyesteriä.

Valmistettu Kiinassa.

Arvostelut

  0 arvostelua