Ostoskori

NELLA koirantakki

-35%

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Tämä Back on Track koirantakki tarjoaa parhaan mahdollisen liikkumisvapauden samalla kun Iontex®-teknologia stimuloi verenkiertoa.


50,99 €   78,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 50,99 €
Tuotekuvaus

Back on Track NELLA-takissa on täysin uudenlainen muotoilu, joka tarjoaa parhaan mahdollisen liikkumisvapauden etujaloille. Takki on suunniteltu koirille, jotka kantavat häntänsä alhaalla ja takki peittää suuren osan hännästä pitääkseen sen lämpimänä. Se voi auttaa estämään ja ehkäisemään vesihäntäongelmia kylmällä säällä ja uinnin jälkeen.

Takissa on pehmeä ja joustava pintakangas, jossa on vettä ja tuulta hylkivät ominaisuudet ja hyvä hengittävyys. Hyvin muotoillussa kauluksessa on kiristysnyöri, joka estää sateen ja lumen pääsyn sisälle. Sisäpuoli on vuorattu Iontex®-teknologialla, joka stimuloi verenkiertoa, mikä voi auttaa koiraa ylläpitämään optimaalista ruumiinlämpöä ja pitämään lihakset notkeina kaikissa sääolosuhteissa. NELLA on suunniteltu niin, että Back on Track EDDIE-paidat sopivat hyvin alle, kun koira tarvitsee ylimääräisen lämmittävän kerroksen.

NELLAssa on mukava ja tiukka istuvuus rinnassa, nopea ja helppo solkikiinnitys selässä. Sivuilla olevat tarrakiinnitykset varmistavat, että se pysyy tukevasti paikallaan kiertymättä. Takki näkyy kaikista kulmista heijastavilla yksityiskohdilla ja logolla, joka lisää turvallisuutta pimeässä. Takissa on aukot hihnan kiinnittämiseksi kaulapantaan tai valjaisiin.

NELLA on suunniteltu normaalirakenteiselle tai urheilullisemmalle koiratyypille. Jos koira on rotevampi rinnan ja kaulan alueelta, valitse suurempi koko.

- Vettä ja tuulta hylkivä (vesipilariarvo 3000mm)
- Hyvä hengittävyys (3000g/m2/d)
- Teipatut saumat

Materiaalit: kangas 95% polyesteriä/5% elastaania, täyte 100% TPU (polyuretaani), vuoret 100% polyesteriä sekä 85% polyesteriä/15% elastaania

Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita.
Konepesu 40 ° C, hellävarainen pesu. Käytä tavallista pesuainetta. Älä pese valkaisuaineella tai huuhtelukirkasteella. Älä kuivapuhdista. Älä silitä. Anna kuivua ilmassa, ei rumpukuivausta.

Iontex®-tekniikka koostuu heijastavista mineraaleista, joiden ominaisuudet tekevät kankaasta lämpötilaa säätelevän, antibakteerisen, nopeasti kuivuvan ja tarjoavat hyvän hengittävyyden. Materiaali mukautuu niin kuumiin kuin kylmiin olosuhteisiin. Iontex® heijastaa kehon luonnollista lämpöä pitkän aallon infrapunaenergian muodossa, joka voi antaa sinulle pidemmän kestävyyden ja nopeamman palautumisen. Lue lisää aiheesta Iontex®.

Valmistettu Kiinassa.

Arvostelut

  0 arvostelua