SETTI: Greyhound PerformAid ja NutriLyte pakettina

SETTI: Greyhound PerformAid ja NutriLyte pakettina
SETTI: Greyhound PerformAid ja NutriLyte pakettina SETTI: Greyhound PerformAid ja NutriLyte pakettina SETTI: Greyhound PerformAid ja NutriLyte pakettina

Edullisempana pakettina elektrolyyttejä ja aminohappoja urheilukoiran hyvinvointiin.

Tuotetta rajoitettu erä.
47,90 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa

Nyt edullisempana pakettina NutriScience tuoteperheen elektrolyytit ja aminohapot urheilukoiran hyvinvointiin! Tuotepaketissa PerformAid 400g ja NutriLyte 400g.

Irlantilaiseen NutriScience tuoteperheeseen kuuluva PerfomAid on edistyksellinen, tieteellisesti suunniteltu ravintolisä, joka auttaa maksimoimaan koiran suorituskyvyn lisäämällä aerobista kapasiteettia ja lyhentämällä palautumisaikaa harjoituksen jälkeen. Käytetään harjoittelun tukena kasvattamaan lihasmassaa ja koesuoritusten yhteydessä ennaltaehkäisemään lihasvaurioiden syntyä sekä lyhentämään palautumisaikaa.
Greyhound NutriLyte puolestaan korvaa menetetyt elektrolyytit, vesiliukoiset vitamiinit ja hiilihydraatit nopeasti. Se on suunniteltu vastaamaan vinttikoirien ja muiden urheilukoirien tarpeita. Harjoittelu, läähättäminen ja kuljetuksen aiheuttama stressi tyhjentävät elektrolyyttivarastoja. NutriLyte ei sisällä pelkästään elektrolyyttejä, vaan myös mm. tärkeimpiä vesiliukoisia B-vitamiineja.

Vinkkejä lisäravinteiden käyttöön löydät TÄÄLTÄ


PerformAid sisältö: HMB (beetahydroksibeetametyylibutyraatti), MSM (metyylisulfonyylimetaani), kreatiinimonohydraatti, L-karnitiini, tiamiini, maltodekstriini.Hiilihydraatti 26,7%Proteiini 7,4%Rasva 0,9%Kuitua <0,5%Tuhka 6,8%Kosteus 7,3%Ravintoarvo (Kcal/100g) 308 Kcal

Käyttöohje: 1 mittalusikallinen päivässä ruokaan sekoitettuna raskaan harjoittelun tai kokeiden yhteydessä. Paras tulos saavutetaan jos lisäravinteen käyttö aloitetaan vähintään 20vuorokautta ennen raskaampaa suoritusta. Vain eläimille.

Pakkauskoko 400g. Pakkauksessa mittalusikka, jonka tilavuus on 15g.
Parasta ennen päiväys vähintään 09/2024

NutriLyte sisältö: Natriumkloridi, natriumsitraatti, kaliumkloridi, kaliumfosfaatti, B1-vitamiini, B6-vitamiini, B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), E-vitamiini, C-vitamiini, glukoosi, B2-vitamiini, lihaliemiaromi.

Käyttöohje: 4 mittalusikallista ruokaan tai 1l vettä sekoitettuna. Maksimi päiväannos on 4 mittalusikallista vuorokaudessa yhtä koiraa kohden 1-3 vuorokauden ajan. Vettä tulee olla jatkuvasti tarjolla. Vain eläimille.

Pakkauskoko 400g.
Parasta ennen päiväys vähintään 10/2024

Molempien tuotteiden säilytys noin 15-25°C kuivassa paikassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

 

Arvostelut 0 arvostelua