Ostoskori

SETTI: Greyhound PerformAid ja NutriLyte pakettina

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Edullisempana pakettina elektrolyyttejä ja aminohappoja urheilukoiran hyvinvointiin.


47,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 47,90 €
Tuotekuvaus

Nyt edullisempana pakettina NutriScience tuoteperheen elektrolyytit ja aminohapot urheilukoiran hyvinvointiin! Tuotepaketissa PerformAid 400g ja NutriLyte 400g.

Irlantilaiseen NutriScience tuoteperheeseen kuuluva PerfomAid on edistyksellinen, tieteellisesti suunniteltu täydennysrehu, joka auttaa maksimoimaan koiran suorituskyvyn lisäämällä aerobista kapasiteettia ja lyhentämällä palautumisaikaa harjoituksen jälkeen. Käytetään harjoittelun tukena kasvattamaan lihasmassaa ja koesuoritusten yhteydessä ennaltaehkäisemään lihasvaurioiden syntyä sekä lyhentämään palautumisaikaa.
Greyhound NutriLyte puolestaan korvaa menetetyt elektrolyytit, vesiliukoiset vitamiinit ja hiilihydraatit nopeasti. Se on suunniteltu vastaamaan vinttikoirien ja muiden urheilukoirien tarpeita. Harjoittelu, läähättäminen ja kuljetuksen aiheuttama stressi tyhjentävät elektrolyyttivarastoja. NutriLyte ei sisällä pelkästään elektrolyyttejä, vaan myös mm. tärkeimpiä vesiliukoisia B-vitamiineja.

Vinkkejä täydennysrehujen käyttöön löydät TÄÄLTÄ


PerformAid sisältö: HMB (beetahydroksibeetametyylibutyraatti), MSM (metyylisulfonyylimetaani), kreatiinimonohydraatti, L-karnitiini, tiamiini, maltodekstriini.Hiilihydraatti 26,7%Proteiini 7,4%Rasva 0,9%Kuitua <0,5%Tuhka 6,8%Kosteus 7,3%Ravintoarvo (Kcal/100g) 308 Kcal

Käyttöohje: 1 mittalusikallinen päivässä ruokaan sekoitettuna raskaan harjoittelun tai kokeiden yhteydessä. Paras tulos saavutetaan jos lisäravinteen käyttö aloitetaan vähintään 20vuorokautta ennen raskaampaa suoritusta. Vain eläimille. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pakkauskoko 400g. Pakkauksessa mittalusikka, jonka tilavuus on 15g.
Parasta ennen päiväys vähintään 05/2026

NutriLyte sisältö: Natriumkloridi, natriumsitraatti, kaliumkloridi, kaliumfosfaatti, B1-vitamiini, B6-vitamiini, B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), E-vitamiini, C-vitamiini, glukoosi, B2-vitamiini, lihaliemiaromi.

Käyttöohje: 4 mittalusikallista ruokaan tai 1l vettä sekoitettuna. Maksimi päiväannos on 4 mittalusikallista vuorokaudessa yhtä koiraa kohden 1-3 vuorokauden ajan. Vettä tulee olla jatkuvasti tarjolla. Vain eläimille. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pakkauskoko 400g.
Parasta ennen päiväys vähintään 05/2026

Molempien tuotteiden säilytys noin 15-25°C kuivassa paikassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

 

Arvostelut

  0 arvostelua