Ostoskori

SETTI: Greyhound PerformAid ja TurboLyte Gel pakettina

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Edullisempana pakettina elektrolyyttejä ja aminohappoja urheilukoiran hyvinvointiin.


47,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 47,90 €
Tuotekuvaus

Nyt edullisempana pakettina NutriScience tuoteperheen elektrolyytit ja aminohapot urheilukoiran hyvinvointiin! Tuotepaketissa PerformAid 400g ja TurboLyte Gel 250ml.

Irlantilaiseen NutriScience tuoteperheeseen kuuluva PerfomAid on edistyksellinen, tieteellisesti suunniteltu täydennysrehu, joka auttaa maksimoimaan koiran suorituskyvyn lisäämällä aerobista kapasiteettia ja lyhentämällä palautumisaikaa harjoituksen jälkeen. Käytetään harjoittelun tukena kasvattamaan lihasmassaa ja koesuoritusten yhteydessä ennaltaehkäisemään lihasvaurioiden syntyä sekä lyhentämään palautumisaikaa.
Greyhound TurboLyte puolestaan sisältää elektrolyyttejä natriumia, kloridia ja kaliumia suhteessa 2:2:1. TurboLyteen on lisätty myös kivennäisiä. Kalsium ja magnesium ovat välttämättömiä mineraaleja varmistamaan solujen ja lihasten normaalin toiminnan. Sisältää myös runsaasti helposti imeytyvää glukoosia. Korvaa nopeasti energia- ja elektrolyyttivarastoja. Tämä tuote on oivallinen elektrolyyttivalmiste varsinkin huonosti juoville koirille, koska se on geelimäinen koostumukseltaan ja voidaan tarjota suoraan suuhun ruiskulla. Varmista kuitenkin, että koirasi juo myös nestettä (raikasta vettä tai muuta makuvettä) kun käytät TurboLyteä! 

Vinkkejä täydennysrehujen käyttöön löydät TÄÄLTÄ


PerformAid sisältö: HMB (beetahydroksibeetametyylibutyraatti), MSM (metyylisulfonyylimetaani), kreatiinimonohydraatti, L-karnitiini, tiamiini, maltodekstriini.Hiilihydraatti 26,7%Proteiini 7,4%Rasva 0,9%Kuitua <0,5%Tuhka 6,8%Kosteus 7,3%Ravintoarvo (Kcal/100g) 308 Kcal

Käyttöohje: 1 mittalusikallinen päivässä ruokaan sekoitettuna raskaan harjoittelun tai kokeiden yhteydessä. Paras tulos saavutetaan jos lisäravinteen käyttö aloitetaan vähintään 20vuorokautta ennen raskaampaa suoritusta. Vain eläimille. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pakkauskoko 400g. Pakkauksessa mittalusikka, jonka tilavuus on 15g.
Parasta ennen päiväys vähintään 05/2026

TurboLyte Gel sisältö per 12ml: Natrium (5,06g), kloridi (5,06g), kalium (2,53g), kalsium (0,77g), magnesium (0,39g), glukoosi (dextroosi; rypälesokeri). 

Käyttöohje: 12ml vuorokaudessa raskaan harjoituksen tai koesuorituksen jälkeen. Voidaan antaa ruiskulla suoraan suuhun tai sekoittaa juomaveteen. Ravista hyvin ennen käyttöä. Vain eläimille. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pakkaus 250ml. Mukana annosruisku.
Parasta ennen päiväys vähintään 10/2024

Molempien tuotteiden säilytys noin 15-25°C kuivassa paikassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

 

Arvostelut

  0 arvostelua