Ostoskori

Pentupaketti: panta, talutin ja KEVIN jumper

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Pennun ensimmäinen panta, talutin ja vaate pakettina, valitse mieleinen yhdistelmä.


59,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 59,90 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Suomalaisen Designdogin käsityönä valmistamat pehmopannat sekä lukottomat grip-taluttimet sopivat erinomaisesti yhteen! Lisäksi voit valita tähän edulliseen pakettiin myös pennullesi ensimmäisen vaatteen, KEVIN jumperin!
Pentupaketin ansiosta säästät jopa yli 20€!

Erittäin laadukkaat puolikiristävät pehmopannat pennuille tai pienille koirille. Kiristysnauhassa on metallinen stoppari, jolla voit säätää pannan kireyttä. Pannoissa on kauniit vaihtuvat värit kangasvuorauksessa ja kuosit koristenauhassa. Pantojen runkona kulkee "hihnanauha", joka on 100% polypropeenia, myös kiristysnauha on samaa materiaalia.

Pantojen koot (ensimmäinen mitta on panta pienimmillään ja jälkimmäinen mitta kiristysosan ollessa suurimmillaan)
Koko 23-33cm (esim. whippet pennulle noin 2kk iästä alkaen):
- runkoremmin leveys 2,5cm, leveys vuorauksen kanssa 4cm

Koko 27-37cm (esim. unkarinvinttikoiran pennulle noin 2kk iästä alkaen):
- runkoremmin leveys 4cm, leveys vuorauksen kanssa noin 5cm

Pannan mittaaminen:
Mittaa koiran kaula kapeimmalta kohtaa heti korvien takaa, ota napakka mitta. Puolikiristävä panta tulisi olla pienimmillään saman kokoinen kuin mittaustulos. Hieman pienempi pantakin sopii, eli jos saat mittaustulokseksi esimerkiksi 24cm, on 23cm pienimmillään oleva panta todennäköisesti sopiva. Puolikiristävän panta tulee mahtua pujottamaan pään läpi, mittaa tarvittaessa myös koiran kallon ympärys leveimmältä kohtaa ja vertaa sitä pannassa ilmoitettuun suurimpaan mittaan.

Kapea ja kevyt grip-talutin, jossa kumipintaa on molemmilla puolilla. Tätä talutinta on saatavilla eri väreissä. Taluttimen leveys on 1,5cm ja pituus 200cm. Käsilenkissä on metallirengas sekä säätösolki, jolla lenkin saa tarvittaessa kiristettyä ranteessa pysyväksi.

Lukottomuus takaa, ettei lukko pääse luiskahtamaan auki missään tilanteessa, eikä takerru koiraan. Se on myös erittäin kevyt koiran kantaa pannassaan. Taluttimen päässä oleva kangaslenkki pujotetaan valjaiden tai pannan talutusrenkaan läpi ja loppuhihna pujotetaan kangaslenkin läpi. Lukottoman taluttimen käyttöohjekuvan löydät tuotekuvista.

Lukottomassa hihnassa on Sprengerin valmistama kierteenpoistaja. Valmistaja ilmoittaa murtolujuudeksi 470kg pyöreille lenkeille, lenkit yhdistävän pultin murtolujuus on suurempi. Lukkosilmukka materiaali kestää vaihtelevasti ompeleista riippuen noin 240 - yli 300kg kuormia. Ommelkohdasta materiaali on heikoimmillaan. Valmistaja Designdogin testeissä maksimikuorma on 300kg.

Tšekkiläisen Sofa Dog Wearin KEVIN jumper on käytännöllinen ja hyvin istuva, tiiviistä materiaalista tehty vaate. Tätä vaatetta löytyy tällä hetkellä koossa XS2-S1 ja ne sopivat erityisesti pienille pennuille. Voit käyttää jumperia sellaisenaan viileällä säällä tai alusasuna lämpimämmän vaatteen alla. Muotoilunsa ansiosta KEVIN jumper sopii erinomaisesti aktiivisesti liikkuville koirille ja pysyy hyvin päällä. Sen lisäksi se on myös tyylikäs! Kauniita värejä korostaa mustat kanttinauhat reunoissa.

KUINKA TARKASTAT OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-E" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali: 100% polyesteriä, 280g/m2. Ei kuivausta kuivausrummussa tai suorassa auringonvalossa. Älä silitä.

KEVIN jumperit valmistetaan Tšekeissä.

Arvostelut

  0 arvostelua