Pienempi kennelkoppa 111, muovia

Pienempi kennelkoppa 111, muovia
Pienempi kennelkoppa 111, muovia Pienempi kennelkoppa 111, muovia Pienempi kennelkoppa 111, muovia Pienempi kennelkoppa 111, muovia

Pienempien rotujen muovinen kennelkoppa kolmessa eri pituudessa ja eri väreissä.

Tuotetta rajoitettu erä.
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Englannissa valmistettu muovinen kennelkoppa pienemmille roduille, kuten keskikokoiset ja isommat whippetit, pienet salukit ym. Vaihtoehtoina on kolme eri pituutta; lyhyt, keskipitkä ja pitkä eri väreissä. Kopassa on umpinainen alaosa ja kuonon päällä muovinen suojus. Leuan alta ja korvien takaa kulkee nahkaiset remmit. Nahkaosien ja muovisen suojuksen väri voi vaihdella tuote-erästä riippuen.

Kuonokopan mitat (löydät mitat ja mittausohjeet myös tuotekuvista):
Lyhyt-malli:
A - kopan sivumitta: 18cm
B - kopan alamitta: 18cm
C - kopan syvyys: 9cm
D - kopan leveys: 7,5cm
Keskipitkä-malli:
A - kopan sivumitta: 20cm
B - kopan alamitta: 18,5cm
C - kopan syvyys: 9cm
D - kopan leveys: 7,5cm
Pitkä-malli:
A - kopan sivumitta: 22cm
B - kopan alamitta: 18,5cm
C - kopan syvyys: 9cm
D - kopan leveys: 7,5cm

Niskahihnaa käytettävissä n.14-22cm.

Tämä kuonokoppa sopii vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovaurioiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana haaverivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä. Otathan huomioon, että kennelkopan umpinainen alaosa lämmittää hengitysilmaa, eikä tämän vuoksi sovi kovin lämpimällä ilmalla juoksuttamiseen. Lämpimien ilmojen juoksuttamiseen suosittelemme keskikokoisia muovikoppia 107 tai pienemmälle kuonolle 103. Tarkasta kuitenkin mittataulukosta sopiiko koppa koirallesi.
Tätä kuonokoppaa voi joissain tapauksissa käyttää myös toipilaalle, estämään haavan nuolemista. Älä jätä kuitenkaan koiraa valvomatta kuonokopan kanssa.

Arvostelut 0 arvostelua