Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia

Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia
Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia Pieni whippetkuonokoppa 103, muovia

Muovinen kuonokoppa pienille ja siroille whippeteille, vaihtoehtoina joustava sekä kovempi malli eri väreissä.

Tuotetta rajoitettu erä.
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Englannissa valmistettu muovinen kuonokoppa (malli 103) pienille ja siroille whippeteille eri väreissä. Koppa on niitattu muotoonsa ylä- ja etuosastaan. Kirsun kohta on avoin. Leuan alta ja korvien takaa kulkee nahkaiset remmit. Nahkaosien väri voi vaihdella tuote-erästä riippuen. Tästä mallista löytyy sekä pehmeä (joustavampi), että kovempi nylon versio eri väreissä. Joustavampi versio antaa paremmin myöden, jos koiralla on esimerkiksi leveät posket.

Kuonokopan mitat (löydät mitat myös tuotekuvista):
A - kopan sivumitta: 17,5cm
B - kopan alamitta: 14,5cm
C - kopan syvyys: 8,5cm
D - kopan leveys: 7cm
Niskahihnaa käytettävissä n.14-22cm.

Tämä kuonokoppa sopii vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovauroiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana haaveriivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä.

Arvostelut 0 arvostelua