Ostoskori

Lukoton grip-talutin ja jarrukappale valjaisiin

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Valitse edullisena pakettina lukoton grip-talutin ja jarrukappale koirallasi jo olemassa oleviin valjaisiin


32,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 32,90 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Suomalaisen Designdogin käsityönä valmistamat lukottomat grip-taluttimet sekä jarrukappale valjaisiin, takaavat turvallisen ulkoilun!

Jarrukappaleet eli irtojarrut sopivat perus Y- tai T-valjaaseen. Jarrukappale estää koiraa peruuttamasta valjaista ulos ja karkaamasta.Tämä jarrumalli kiinnitetään pujottamalla pituussäädettävä lenkki (yhdysosa) olemassa olevien valjaiden talutushihnan metallirenkaaseen tai valjaiden kangasosaan selän päälle. Pujotus tapahtuu samaan tapaan kuin lukottoman talutushihnan pujottaminenkin (katso ohje tuotekuvista). Pistolukollinen pituussäädettävä lenkki tulee koiran lantion kapeimmalle kohdalle, johon kylkiluut loppuvat.

Tuotekuvissa on myös kuva jarrullisista Y-valjaista, joista näet mihin kohtaan jarruosan kuuluu koiralla asettua. Kuvassa se on takimmainen lenkki koiran valjaissa.

Irtojarrut on valmistettu "hihnanauhasta", 100% polypropeenia.

S-koko: 15mm leveän jarrun vyötärölenkin sisämitta 30-51cm, yhdysosan pituus 12--20cm.

M-koko: 20mm leveän jarrun vyötärölenkin sisämitta 43-76cm, yhdysosan pituus 14-24cm.

Mittaa jarruosan ympärys koiran lantion kapeimmasta kohdasta, johon kylkiluut loppuvat.Valitse koko aina mittaustuloksen perusteella.

Lukottomatn grip-taluttimen leveys on 2cm ja pituus 180cm. Se on saatavilla useassa eri värissä. Lukottomuus takaa, ettei lukko pääse luiskahtamaan auki missään tilanteessa, eikä takerru koiraan. Käsilenkissä on metallirengas sekä säätösolki, jolla lenkin saa tarvittaessa kiristettyä ranteessa pysyväksi.Taluttimen päässä oleva kangaslenkki pujotetaan valjaiden tai pannan talutusrenkaan läpi ja loppuhihna pujotetaan kangaslenkin läpi.

Lukottomassa hihnassa on Sprengerin valmistama kierteenpoistaja. Valmistaja ilmoittaa murtolujuudeksi 470kg pyöreille lenkeille, lenkit yhdistävän pultin murtolujuus on suurempi. Lukkosilmukka materiaali kestää vaihtelevasti ompeleista riippuen noin 240 - yli 300kg kuormia. Ommelkohdasta materiaali on heikoimmillaan. Valmistaja Designdogin testeissä maksimikuorma on 300kg.

Arvostelut

  0 arvostelua