Kilpakoppa, tiheäsilmäinen, isommille roduille, muovia

Kilpakoppa, tiheäsilmäinen, isommille roduille, muovia
Kilpakoppa, tiheäsilmäinen, isommille roduille, muovia Kilpakoppa, tiheäsilmäinen, isommille roduille, muovia Kilpakoppa, tiheäsilmäinen, isommille roduille, muovia Kilpakoppa, tiheäsilmäinen, isommille roduille, muovia Kilpakoppa, tiheäsilmäinen, isommille roduille, muovia

Muovinen, jäykkä kilpakuonokoppa isommille vinttikoiraroduille kahdessa eri pituudessa ja muutamassa eri värissä.

Tuotetta rajoitettu erä.
13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Irlannissa tai Englannissa valmistettu jäykkä, muovinen kilpakuonokoppa (malli 112) isommille vinttikoiraroduille kuten saluki, pienemmät unkarinvinttikoirat ym., lyhyt malli on sopinut myös isommalle whippetille. Koppa on niitattu muotoonsa ala- ja etuosastaan. Tämä koppamalli on suojatumpi eli reiät ovat kauttaaltaan pienemmät kuin esimerkiksi koppamallissa 110. Tästä mallista löytyy kahta eri pituutta ja muutamia eri värejä. Leuan alta ja korvien takaa kulkee nahkaiset remmit. Nahkaosien väri voi vaihdella tuote-erästä riippuen. Tämä koppamalli on hyväksytty Suomen Vinttikoiraliiton alaisissa kokeissa.

Tähän kuonokoppamalliin on saatavilla lisävarusteena pehmuste!

Kuonokopan sisämitat (löydät mitat myös tuotekuvista):
Lyhyt-malli:
A - kopan sivumitta: 19cm
B - kopan alamitta: 18,5cm
C - kopan syvyys: 11,5cm
D - kopan leveys: 8cm
Pitkä-malli:
A - kopan sivumitta: 21cm
B - kopan alamitta: 18,5cm
C - kopan syvyys: 11,5cm
D - kopan leveys: 8cm 

Niskahihnaa käytettävissä n.14-20,5cm.

Tämä kuonokoppa sopii FCI:n juoksukokeiden lisäksi vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovaurioiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana haaverivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä.
Tätä kuonokoppaa voi joissain tapauksissa käyttää myös toipilaalle, estämään haavan nuolemista. Älä jätä kuitenkaan koiraa valvomatta kuonokopan kanssa.

Arvostelut 0 arvostelua