Ostoskori

Greyhound TurboLyte Gel, elektrolyytti- ja kivennäisvalmiste

  1 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Elektrolyytti- ja kivennäisvalmiste TurboLyte urheilukoirille


19,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 19,90 €
Tuotekuvaus

Irlantilaiseen NutriScience tuoteryhmään kuuluva TurboLyte sisältää elektrolyyttejä natriumia, kloridia ja kaliumia suhteessa 2:2:1. TurboLyteen on lisätty myös kivennäisiä. Kalsium ja magnesium ovat välttämättömiä mineraaleja varmistamaan solujen ja lihasten normaalin toiminnan. Sisältää myös runsaasti helposti imeytyvää glukoosia. Korvaa nopeasti energia- ja elektrolyyttivarastoja. Tämä tuote on oivallinen elektrolyyttivalmiste varsinkin huonosti juoville koirille, koska se on geelimäinen koostumukseltaan ja voidaan tarjota suoraan suuhun ruiskulla. Varmista kuitenkin, että koirasi juo myös nestettä (raikasta vettä tai muuta makuvettä) kun käytät TurboLyteä!

Vinkkejä täydennysrehujen käyttöön löydät TÄÄLTÄ

Sisältö per 12,5ml: Natrium (5,06g), kloridi (5,06g), kalium (2,53g), kalsium (0,77g), magnesium (0,39g), glukoosi (dextroosi; rypälesokeri). 

Käyttöohje: 12-12,5ml vuorokaudessa raskaan harjoituksen tai koesuorituksen jälkeen. Voidaan antaa ruiskulla suoraan suuhun tai sekoittaa juomaveteen. Ravista hyvin ennen käyttöä. Vain eläimille. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytys noin 15-25°C kuivassa paikassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Pakkaukset 250ml ja 1 litra. Mukana annosruisku.
Parasta ennen päiväys vähintään 250ml 10/2024 ja 1l 12/2025.

Arvostelut

  1 arvostelua

Helppo elektrolyytti

Helppokäyttöinen elektrolyytti. Vaivaton käyttää.