Greyhound TurboLyte Gel, elektrolyytti- ja kivennäisvalmiste

Greyhound TurboLyte Gel, elektrolyytti- ja kivennäisvalmiste
Greyhound TurboLyte Gel, elektrolyytti- ja kivennäisvalmiste Greyhound TurboLyte Gel, elektrolyytti- ja kivennäisvalmiste

Elektrolyytti- ja kivennäisvalmiste TurboLyte urheilukoirille

19,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa

Irlantilaiseen NutriScience tuoteryhmään kuuluva TurboLyte sisältää elektrolyyttejä natriumia, kloridia ja kaliumia suhteessa 2:2:1. TurboLyteen on lisätty myös kivennäisiä. Kalsium ja magnesium ovat välttämättömiä mineraaleja varmistamaan solujen ja lihasten normaalin toiminnan. Sisältää myös runsaasti helposti imeytyvää glukoosia. Korvaa nopeasti energia- ja elektrolyyttivarastoja. Tämä tuote on oivallinen elektrolyyttivalmiste varsinkin huonosti juoville koirille, koska se on geelimäinen koostumukseltaan ja voidaan tarjota suoraan suuhun ruiskulla. Varmista kuitenkin, että koirasi juo myös nestettä (raikasta vettä tai muuta makuvettä) kun käytät TurboLyteä!

Sisältö per 12,5ml: Natrium (5,06g), kloridi (5,06g), kalium (2,53g), kalsium (0,77g), magnesium (0,39g), glukoosi (dextroosi; rypälesokeri). 

Käyttöohje: 12-12,5ml vuorokaudessa raskaan harjoituksen tai koesuorituksen jälkeen. Voidaan antaa ruiskulla suoraan suuhun tai sekoittaa juomaveteen. Ravista hyvin ennen käyttöä. Vain eläimille.

Säilytys noin 15-25°C kuivassa paikassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Pakkaukset 250ml ja 1 litra. Mukana annosruisku.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet