Ostoskori

Muistivihko ja muoviviehe

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Harjoittele vinttikoirasi kanssa - kirjaa treenit ja koiran huollot muistiin!


17,70 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 17,70 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Harjoittele vinttikoirasi kanssa muovivieheen avulla ja kirjaa treenit & koiran huollot muistiin!

Muistivihko ja muovinauhasta koottu kevyt viehe vinttikoirille vieheharjoitteluun, nyt kätevästi pakettina!
Muovisuikaleiden pituus noin 50-60cm.Tämä viehe on saatavilla sekä valmiiksi kiinnitetyllä 7mm paksulla kumiköydellä tai ilman sitä.Kumiköyden pituus on noin 230cm.

Tämän vieheen avulla voit kasata harjoittelua varten niin kutsutun vapavieheen. Lisää kumiköyden toiseen päähän esimerkiksi onkivapa tai muu noin 1,5-2m pitkä, mutta kestävä varsi (kiinnitys vapaan/varteen napakasti esimerkiksi ilmastointiteipin eli "jesarin" avulla). Vieheellä ilman kumiköyttä korvaat helposti aiemmin käytössänne olleen kuluneen vieheen uuteen.

Muistivihko on kätevä apuväline esimerkiksi vinttikoiran huoltovihkoksi tai treenimuistioksi! Moni huollattaa koiraansa säännöllisesti useammalla ammattilaisella, esimerkiksi koirahierojalla, osteopaatilla tai fysioterapeutilla ja mikä olisikaan kätevämpi tapa pysyä kärryillä huolloista ja mahdollisista löydöksistä moniammatillisesti kuin yksilöity huoltovihko. Kaikki info pysyy näppärästi tallessa ja järjestyksessä, kun nappaa yksilöidyn vihkon mukaan huoltokerralle ja käynnin jälkeen kirjataan muistiin taas sen päivän tilanne. Kannessa on myös paikka nimikoinnille. Toki nämä vihkot ovat niin kauniita, että mielellään kuoseja katselee muussakin käytössä!

Muistivihkot on valmistettu Suomessa ja kotimaisen kuosisuunnittelun on toteuttanut taitava HounDesigns / Suvi Halonen.
Vihkot ovat A5 koossa, kierreselkäiset ja niissä on muhkeat 80 sivuarkkia sekä viivoitus sivun molemmilla puolilla. Kannet ovat molemmin puolin päällystettyä kartonkia 350g. Vihkon paksuus noin 12mm.

Videolta näet "kuivaharjoittelua" vapavieheen käyttöön ilman koiraa.

Arvostelut

  0 arvostelua