Vinttariviitta - sadeviitta vinttikoirille

Ompelimo Satu Singeri
Vinttariviitta - sadeviitta vinttikoirille
Vinttariviitta - sadeviitta vinttikoirille Vinttariviitta - sadeviitta vinttikoirille Vinttariviitta - sadeviitta vinttikoirille Vinttariviitta - sadeviitta vinttikoirille

Vinttariviitta on kotimainen sadeviitta vinttikoirille treeni- ja koesuorituksen odotteluun ja rauhallisille remmilenkeille.

64,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Vinttariviitta eli sadeviitta on HoundOnin & Ompelimo Satu Singerin yhteistyönä suunniteltu ja Ompelimo Satu Singerin Torniossa valmistama. Vinttariviitta on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi treeni- tai kisavuoron odotteluun ja rauhallisille remmilenkeille sadekelillä. Viitta on pyritty pitämään malliltaan yksinkertaisena sekä helposti & nopeasti riisuttavana. Päällikangas pitää vettä noin 10 000mm saakka (vedenpitävyys alkaa heikentyä noin viiden pesun jälkeen), mutta saumat eivät ole teipatut, joten niistä saattaa vesi mennä läpi aiemmin.
Vinttariviitan selkäpuolella on läpivienti hihnalle, jotta valjaiden käyttö viitan alla olisi mahdollista. Läpivienti on suojattu sadekankaalla. Vuori on ohutta collegea, jolloin viitta ei ole liian paksu kesäsateilla. Vatsan alta kulkee nylonremmi jossa on pikalukko kiinnitys. Rinnassa on tarra, jonka avulla takin voi riisua helposti, esimerkiksi jos koiralla on jo kuonokoppa päässä. Tarran ansiosta rintamus on myös hieman säädettävissä.

Vinttariviitat toteutetaan piensarjana, joten myyntiin tulevat erät eivät ole kappalemääriltään suuria! 

Viittojen kokohaitari on selkämitoille 40-85cm, 5cm välein. Mikäli koirasi selkämitta on "välikokoa" (esimerkiksi 47cm) voi olla, ettei viitta istu koirallesi niin hyvin kuin esimerkkikuvan whippetille, jolla on 50cm takki ja selkämitta on 50cm.

Viittaan on tulossa erillinen kaulakappale myöhemmin tilattavaksi. Tämä erillisenä siksi, jotta riisumisen helppous säilyisi, mutta kaulakappaletta kaipaavat saisivat sellaisen kuitenkin käyttöön.

Materiaalitiedot:
Keltainen 80% polyesteri, 20% PU, pesu 40°C, älä käytä huuhteluainetta, silitys kahdella pisteellä
Pinkki 74% polyamidi, 26% PU, pesu 40°C, älä käytä huuhteluainetta, silitys yhdellä pisteellä
Vuori 96% puuvilla, 4% elastaani

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet