Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella

Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella
Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella

Muovinen kuonokoppa pienemmille whippeteille kahdessa eri pituudessa ja useassa eri värissä.

Tuotetta rajoitettu erä.
13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Irlannissa valmistettu muovinen kuonokoppa (malli DMAC300) pienille ja siroille whippeteille eri väreissä ja kahdessa eri pituudessa. Koppa on niitattu muotoonsa ylä- ja etuosastaan. Kirsun kohta on avoin. Leuan alta ja korvien takaa kulkee nahkaiset remmit. Nahkaosien väri voi vaihdella tuote-erästä riippuen. Tästä kuonokoppamallista löytyy kahta eri pituutta eli tuotekuvassa punaruskealla whippetillä pidempi malli, yksi muovirengas sivulla enemmän.
Tähän malliin lisäämme HoundOnilla keinonahkapehmusteen niittaamalla. (Pehmuste puuttuu vielä suurimmasta osasta tuotekuvia.)

Kuonokopan sisämitat (löydät mitat myös tuotekuvista):
Lyhyt malli:
A - kopan sivumitta: 15cm
B - kopan alamitta: 13cm
C - kopan syvyys: 8,5cm
D - kopan leveys: 6,5cm
Pitkä malli:
A - kopan sivumitta: 17cm
B - kopan alamitta: 13cm
C - kopan syvyys: 8,5cm
D - kopan leveys: 6,5cm
Niskahihnaa käytettävissä n.14-22cm.

Tämä kuonokoppa sopii vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovaurioiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana haaveriivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä.

Arvostelut 5 1 arvostelu
Paras arkikoppa!
Istuu pieninokkaiselle whippet-nartulle todella hyvin. Koira ei ole lainkaan moittinut tätä koppaa ja säädöt on tosi hyvät (ei tarvitse tehdä lisäreikiä).