Ostoskori

Whippet muovikoppa DMAC300, keinonahkapehmusteella

  3 arvostelua

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Muovinen kuonokoppa pienemmille whippeteille kahdessa eri pituudessa ja useassa eri värissä.


13,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 13,90 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Irlannissa valmistettu muovinen kuonokoppa (malli DMAC300) pienille ja siroille whippeteille eri väreissä ja kahdessa eri pituudessa. Koppa on niitattu muotoonsa ylä- ja etuosastaan. Kirsun kohta on avoin. Leuan alta ja korvien takaa kulkee nahkaiset remmit. Nahkaosien väri voi vaihdella tuote-erästä riippuen. Tästä kuonokoppamallista löytyy kahta eri pituutta eli tuotekuvassa punaruskealla whippetillä pidempi malli, yksi muovirengas sivulla enemmän.
Tähän malliin lisäämme HoundOnilla keinonahkapehmusteen niittaamalla. (Pehmuste puuttuu vielä suurimmasta osasta tuotekuvia.)

Kuonokopan sisämitat (löydät mitat myös tuotekuvista):
Lyhyt malli:
A - kopan sivumitta: 15cm
B - kopan alamitta: 13cm
C - kopan syvyys: 8,5cm
D - kopan leveys: 6,5cm
Pitkä malli:
A - kopan sivumitta: 17cm
B - kopan alamitta: 13cm
C - kopan syvyys: 8,5cm
D - kopan leveys: 6,5cm
Niskahihnaa käytettävissä n.14-22cm.

Tämä kuonokoppa sopii vapaa-ajan juoksuttamiseen - estää mm. juoksukaverin vaatteissa roikkumista ja vähentää ihovaurioiden syntymistä rajumman leikkikaverin toimesta. Monet vinttikoiraihmiset pitävätkin kuonokoppaa ns. halpana haaveriivakuutuksena ja vahinkojen minimoimisena leikin tiimellyksessä.

Arvostelut

  3 arvostelua

Paras arkikoppa!

Istuu pieninokkaiselle whippet-nartulle todella hyvin. Koira ei ole lainkaan moittinut tätä koppaa ja säädöt on tosi hyvät (ei tarvitse tehdä lisäreikiä).

Paras arki-/treenikoppa

Ei todellakaan häiritse koiria yhtään, jos vertaa aiempaan muovikoppaan, jota kaapivat herkästi tassuilla. Suosittelen!

Suvi -

Loistava

Aivan loistava koppa pitkäkuonoiselle sk kettuterrierille. Ei estä haistelua, mutta estää tehokkaasti ahneen koiran kaiken mahdollisen syömisen tienpientareilta. Ei häiritse koiraa yhtään. Säädöt hyvät. Suosittelen lämpimästi.

Nina -