Ostoskori

ZOE sadetakki, kevyellä verkkovuorella

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kevyt sadetakki säädettävällä vyötärökiinnityksellä ja avaralla kauluksella.


41,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 41,90 €
Tuotekuvaus

Tšekkiläisen Sofa Dog Wearin klassisen muotoinen ZOE-sadetakki suojaa koiraasi täydellisesti sateelta. Päällinen on 100 % nylonia PVC-pinnoitteella, ja on näin ollen vedenpitävä ja kestävä. Kevyt verkkovuori auttaa tuulettamaan kosteuden pois sadetakin alta. Vyötäröllä on säädettävä vyö, joka suljetaan muovisoljella. Säätömahdollisuus on myös kaulan ympärillä. ZOE-sadetakissa on heijastinreunukset, ripustuslenkki ja nepparilla suljettava aukko kaulapantaan kiinnitettävää talutinta varten. Takin muoto mahdollistaa etujalkojen vapaan liikkeen ja se peittää hyvin myös koiran vartalon sivuilta.

Rotuesimerkkejä kokoluokituksesta (katso tarkat mitat kokotaulukosta):
S-koot whippeteille
M-koot salukeille, slougheille
L-koot unkarinvinttikoirille, englanninvinttikoirille

KUINKA VALITSET OIKEAN KOON?
Tuotekuvista löydät tuotteen kokotaulukon. Taulukossa "A" (punainen viiva) tarkoittaa koiran selän mittaa eli mittaa kaulan kiinnityksestä (säkä) hännän tyveen. Älä mittaa niskaa, äläkä häntää! Kokotaulukon siniset merkinnät "B-F" kertovat vaatteen mitat. Tarkasta ensin koirasi selän mitta ja varmista sen jälkeen vaatteen muut mitat, jotta saat selville mikä koko juuri sinun koirallesi sopii!

Materiaali:
100% nylonia PVC-pinnoitteella, vuori 100% polyesteriä.
Käsinpesua suositellaan. Älä rumpukuivaa tai kuivaa auringonpaisteessa. Älä käytä huuhteluainetta! Älä silitä heijastavien osien päältä!

Takit on valmistettu Tšekissä.

Arvostelut

  0 arvostelua