Ostoskori

Usein kysyttyä

Tässä muutamia meiltä yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä

  • Maksaako palautus? Kyllä, HoundOn palautukset ovat maksullisia 6,90€, koska emme ole halunneet sulauttaa palautuskustannuksia piilokuluina tuotteisiin.
  • Miten palautus tapahtuu? Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@houndon.com jonka jälkeen saat Postin sähköpostiosoitteesta Helposti-koodin ja tarkemmat palautusohjeet. Koodi on maksettu etukäteen eli sen käyttäminen ei edellytä sinulta lisäkustannuksia eikä välttämättä tulostimen käyttöä. Rahasi palautuvat Paytrail-maksupalvelun kautta sille maksutavalle, jota käytit tilausta tehdessäsi, palautuvasta summasta vähennetään palautuskustannus 6,90€. Palautettavien tuotteiden tulee olla jätettynä Postin kuljetettavaksi 14 päivän sisällä siitä, kun olet saanut meiltä Helposti-koodin. Tarkemmat ehdot löytyvät toimitusehdoistamme.
  • Maksaako tuotteen vaihtaminen? Tällä hetkellä tuotteiden vaihdot menevät kustannussyistä palautuksina. Eli tuote palautetaan palautusprosessin mukaan ja voit halutessasi tilata uudella tilauksella toisen tuotteen. Mikäli kohtaamme sovitusti jossain tapahtumassa, vaihtaminen on veloitukseton.
  • Mitä teen jos olen epävarma tuotteen sopivuudesta? Autamme mielellämme missä tahansa tuotteeseen liittyvässä kysymyksessä, joten ole rohkeasti yhteydessä! Parhaiten tavoitat sähköpostilla, Signal- tai WhatsApp-viestillä tai sometilien viestipalvelun kautta. Puhelimeen vastaamme jos suinkin mahdollista.
  • Onko digitaalisilla tuotteilla palautusoikeus? Digitaalisilla tuotteilla ei ole samanlaista palautusoikeutta kuin fyysisellä tuotteella (kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti). Tilaajalla ei ole oikeutta peruuttaa tekemäänsä palvelun tilausta sen jälkeen, kun HoundOn tai palvelussa mainittu kouluttaja on lähettänyt tilaajalle tilausvahvistuksen tai, kun palvelun toimittaminen on muulla tavoin tilaajan suostumuksen perusteella aloitettu. Toimitusehdoistamme löydät lisää tietoa asiasta.