Ostoskori

Yritysinfo

YHTEYSTIEDOT

HOUNDON
info@houndon.com
p. 050 551 8002
(myös WhatsApp & Signal-sovelluksella)

Tavoitat asiakaspalvelun parhaiten sähköpostilla, Facebookin Messengerillä tai Signal-sovelluksella!

Varasto- ja postiosoite:
Peltoperäntie 11
41180 Vehniä

Luotettava, asiantunteva ja täysin Suomessa toimiva verkkokauppa!


YRITYKSEN TAUSTAA

Olen HOUNDON-yrittäjä Anne Naukkarinen, ja olen aloittanut vinttikoiraharrastuksen vuonna 2005 whippeteillä. Vuosien myötä harrastukset ovat painottuneet enemmän vinttikoirien juoksulajeihin ja whippetien lisäksi koiralaumaan on tullut myös unkarinvinttikoirat.

Perustin yrityksen vuonna 2021 tarkoituksena tarjota ensisijaisesti verkkokaupan kautta laadukkaat tarvikkeet vinttikoirien ja vinttikoirien ystävien tarpeisiin, lämminhenkisellä, asiantuntevalla ja nopealla asiakaspalvelulla.
Teen tätä työtä 110% sydämellä rakkaudesta vinttikoiriin!

Yritykseni toimii pienimuotoisesti kotivaraston kautta. Varastonouto ja tuotteiden sovitusmahdollisuus on myös mahdollista sopimuksen mukaan. Lisäksi kierrän mahdollisuuksien mukaan vinttikoirien koetapahtumissa.
Otan myös huomioon ympäristöystävällistä näkökulmaa pakkauksissa. Tilatut tuotteet pyritään pakkaamaan mahdollisuuksien mukaan ilman ylimääräistä muovia. Postituksessa käytämme pahvilaatikoita tai kierrätysmuovista valmistettuja postituspusseja. Toisinaan hyödynnämme uudelleen jo käytettyjä pahvilaatikoita. Myös pahvipakkauksissa käytettävä teippi on paperipohjainen.

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli Sinulle heräsi kysymyksiä! Otamme vastaan myös tuotetoiveita!

Tervetuloa kaupoille verkossa tai varastolla!
Anne